Wijnpionier charmeert Gall&Gall

Wijnpionier charmeert Gall&Gall

Met zijn zonnige heuvels en prachtige lössbodem is Groesbeek, Gelderland, een uitstekende plek voor wijnbouw. Dat blijkt wel uit de prijswinnende wijnen die De Colonjes er weet te produceren: rijke rode, smaakvolle witte en prachtig sprankelende bubbelwijnen. Niet voor niets is de wijnstreek het dichtste bij Nederland.. de champagnestreek!

Maar of een grote partij als Gall & Gall hiervoor te interesseren is? Toch wel. Samen met Koen Nouws Keij komt onze wijnboer aan tafel in Zaandam. En dan is ‘beleving’ toch een sleutelwoord: voor het volume hoeft Gall het niet te doen, maar wél voor de sympathieke boodschap: onze Nederlandse wijn heeft kwaliteit, en die zetten wij, als marktleider, op de kaart. De Colonjes flessen mogen op de plank bij Gall.

www.colonjes.nl

Business development en strategische planning

Food Drink Experience helpt bedrijven en organisaties in food en agri bij het ontwikkelen van hun activiteiten, uitbouw van kansrijke innovaties of nieuwe concepten.


meer informatie

Partnerships, matchmaking en sales

Het blijft wat ons betreft niet bij een plan. We brengen potentiële strategische partners in kaart en leggen de contacten. We treden graag op als matchmaker tussen verschillende partijen om succesvolle samenwerking tot stand te brengen.


meer informatie

Communicatie

We geven uw product, dienst of bedrijf graag een boost met effectieve en resultaatgerichte marketing. Vanuit een helder marktbewerkingsplan vertalen we uw kracht, uw marktkansen en doelen naar kansrijke foodconcepten.


meer informatie

Workshop, training, gastspreker

Met veel plezier organiseren we inspirerende bijeenkomsten zoals een kennis-update van de food markt met actuele cijfers en inzichten. Of profiteer met uw organisatie van onze opgedane ervaringen in een gastcollege.


meer informatie