Pizza het vriesvak in

Pizza het vriesvak in

Ierland, het land van Guinness, de groene shamrock en.. pizza! Dat vond althans de Ierse fabrikant, die dolgraag ook in de Nederlandse supermarkten zijn knapperige producten een plekje wilde geven.

Maar.. “het retailschap is niet van elastiek”. We hadden al genoeg pizza’s. En de category managers waren allemaal even druk. Kon Koen Nouws Keij misschien helpen? Wetend dat ze geen nee zouden kunnen zeggen, bood Koen de category managers een ritje aan in een brullende felrode Ferrari. En tijdens de tour kwam het gesprek geheel als vanzelf op pizza’s. Uit Ierland. Reken maar dat die een paar maanden later op een plek bij het het raampje in het Nederlandse vriesvak lagen te glimmen!

www.goodfellaspizzas.ie

Business development en strategische planning

Food Drink Experience helpt bedrijven en organisaties in food en agri bij het ontwikkelen van hun activiteiten, uitbouw van kansrijke innovaties of nieuwe concepten.


meer informatie

Partnerships, matchmaking en sales

Het blijft wat ons betreft niet bij een plan. We brengen potentiële strategische partners in kaart en leggen de contacten. We treden graag op als matchmaker tussen verschillende partijen om succesvolle samenwerking tot stand te brengen.


meer informatie

Communicatie

We geven uw product, dienst of bedrijf graag een boost met effectieve en resultaatgerichte marketing. Vanuit een helder marktbewerkingsplan vertalen we uw kracht, uw marktkansen en doelen naar kansrijke foodconcepten.


meer informatie

Workshop, training, gastspreker

Met veel plezier organiseren we inspirerende bijeenkomsten zoals een kennis-update van de food markt met actuele cijfers en inzichten. Of profiteer met uw organisatie van onze opgedane ervaringen in een gastcollege.


meer informatie