Leidend in vegetarisch

Leidend in vegetarisch

Ver zijn tijd vooruit begon het Brabantse bedrijf Dalco, vanuit een slagersfamilie, met het machinaal produceren van slavinken. Vele jaren later is de innovatiedrift nog altijd niet verminderd, maar hoe kom je uit de spiraal van ‘steeds meer voor minder’? De keuze valt op een nieuwe markt: de vegetarische. In eigen keuken ontwikkelt Dalco -doorgaans achter de schermen voor bekende merken – superieure kwaliteit burgers, schnitzels, stuckjes, nuggets… noem maar op. Van nieuwe, plantaardige eiwitten.

Bij overname door de volgende generatie, wordt Food Drink Experience gevraagd om de bewerking van binnenlandse en buitenlandse markten structuur te geven in een doortimmerd business ontwikkelingsplan. Strategische keuzes, tactische zetten en operationele stappen volgen. Dalco floreert nog altijd en is, in bescheiden stilte, leidende producent van vegetarische producten in Nederland.

www.dalco.nl

Business development en strategische planning

Food Drink Experience helpt bedrijven en organisaties in food en agri bij het ontwikkelen van hun activiteiten, uitbouw van kansrijke innovaties of nieuwe concepten.


meer informatie

Partnerships, matchmaking en sales

Het blijft wat ons betreft niet bij een plan. We brengen potentiële strategische partners in kaart en leggen de contacten. We treden graag op als matchmaker tussen verschillende partijen om succesvolle samenwerking tot stand te brengen.


meer informatie

Communicatie

We geven uw product, dienst of bedrijf graag een boost met effectieve en resultaatgerichte marketing. Vanuit een helder marktbewerkingsplan vertalen we uw kracht, uw marktkansen en doelen naar kansrijke foodconcepten.


meer informatie

Workshop, training, gastspreker

Met veel plezier organiseren we inspirerende bijeenkomsten zoals een kennis-update van de food markt met actuele cijfers en inzichten. Of profiteer met uw organisatie van onze opgedane ervaringen in een gastcollege.


meer informatie