Over

Koen Nouws - Keij congres diverzio - Food Drink Experience
Koen Nouws - Keij congres diverzio - Food Drink Experience

Business ontwikkelaar van nature

Oprichter van Food Drink Experience is Koen ‘van het doen’ Nouws Keij. Koen is een gedreven, resultaatgerichte business ontwikkelaar. Als specialist in de trends en vroege ontwikkelingen op de markt van eten en drinken, valt hij te typeren als iemand die ‘de troepen vooruit’ is. Koen heeft een sterk strategisch zintuig, maar kent ook het klappen van de zweep in de realisatie op tactisch en operationeel vlak.

Koen is een bekwame, toegankelijke gesprekspartner tot op landelijk en internationaal directieniveau of ministerieel niveau. Maar net zo gemakkelijk bouwt hij een verstandhouding met medewerkers op de werkvloer. Kenmerkend is zijn vermogen om helderheid en focus te scheppen in schijnbaar vastzittende of complexe vraagstukken. Vervolgens zorgt Koen hoe dan ook voor de actie.

gezond eten op tafel - Food Drink Experience

Kennis en ervaring

Social entrepeneur en game changer

Directeur en oprichter van Diverzio: stichting / social enterprise ter bevordering van de keuze voor gezond, vers, lekker en duurzaam eten bij zorgorganisaties, tegen een eerlijke prijs voor boeren en telers. Kortom: korte keten van landbouw naar zorg. Zien wat er anders moet, is één. Verandering bewerkstelligen met landelijke partners, da’s wat anders. Lees meer over de case van Diverzio.

Business consultant

Veel ervaring in begeleiden van directies en besturen bij het realiseren van een duurzame en levensvatbare bedrijfsvoering, business planning en nieuwe strategische samenwerkingen. Met name in het realiseren van innovatieve verdienmodellen. Advies, sparring partner, marktanalyse, business plan, keuzepad. Vervolgens in gang zetten van planning en uitvoering: sales en match making. Ondernemerschap, focus, netwerkkracht

Gastspreker, clinics, strategisch advies

Masterclasses / gastcolleges over marktbewerking en innovatief ondernemerschap op het grensvlak van profit/non profit. Clinics op events en in opleidingsmodules. Denktanklid voor opleidingen – relevantie en aansluiting op de markt. Oa. Nyenrode Business University, Hogere Agrarische School Den Bosch, Wageningen UR.

Food marketeer

Business development op gebied van nieuwe duurzame foodconcepten en streekproducten. Succesvol in het internationaal vermarkten van nieuwe concepten in zuivel, biologisch, vegetarisch, kant en klaar. Business netwerk in de A-merken retail en food. Ervaring met marketing, sales en business development bij multinationals als Bongrain en Friesland Campina.

Business development en strategische planning


meer informatie

Partnerships, matchmaking en sales


meer informatie

Communicatie


meer informatie

Workshop, training, gastspreker


meer informatie