Campuslaan 6, 6602 HX, Wijchen
Basilicum - Food Drink Experience

Business development en strategische planning

Food Drink Experience helpt bedrijven en organisaties in food en agri bij het ontwikkelen van hun activiteiten, uitbouw van kansrijke innovaties of nieuwe concepten.

Food Drink Experience - Vers eten

Partnerships, matchmaking en sales

Het blijft wat ons betreft niet bij een plan. We brengen potentiële strategische partners in kaart en leggen de contacten. We treden graag op als matchmaker tussen verschillende partijen om succesvolle samenwerking tot stand te brengen.

Basilicum - Food Drink Experience

Communicatie

We geven uw product, dienst of bedrijf graag een boost met effectieve en resultaatgerichte marketing. Vanuit een helder marktbewerkingsplan vertalen we uw kracht, uw marktkansen en doelen naar kansrijke foodconcepten.

Food Drink Experience - verse kruiden

Workshop, training, gastspreker

Met veel plezier organiseren we inspirerende bijeenkomsten zoals een kennis-update van de food markt met actuele cijfers en inzichten. Of profiteer met uw organisatie van onze opgedane ervaringen in een gastcollege.

Food Drink Experience - diverzio gerookte biologische zalm

Foodbedrijf

  • Welke partijen zijn kansrijke strategische partners?
  • Hoe zet ik succesvol een nieuw food concept in de markt?
  • Welke concrete stappen zetten we naar meer omzet en klanten?
Food Drink Experience - patient in ziekenhuis

Zorgorganisatie

  • Welke waarde kan eten mijn organisatie opleveren?
  • Welke visie en voedingsconcepten passen bij ons en onze cliënten?
  • Hoe maak ik mijn maaltijden betaalbaar, lekker, gezond en duurzaam?
Een pakketje groenten diverzio - Food Drink Experience

Agrarisch ondernemer

  • Hoe krijg ik regie op mijn keten?
  • Wat zijn kansrijke nieuwe verdienmodellen?
  • Korte ketens: wat zijn de mogelijkheden en hoeveel moet ik investeren?

Kennisorganisatie

  • Duurzame ketenverandering: hoe werkt dat in de praktijk?
  • Wat zijn concrete voorbeelden en welke lessen trekken we?
  • Beweging naar een nieuw voedselsysteem: hoe ziet dat eruit?