Actief in

Business development voor bedrijven
en organisaties in food en agri

Food Drink Experience is er om de vlotte en gezonde ontwikkeling van uw bedrijf, bedrijfsvoering, dienst of product in beweging te zetten. We geven graag een boost aan nieuwe duurzame en gezonde foodconcepten, streekproducten en A-merken. Dat kan starten bij een sparring partner rol over strategische keuzes voor de organisatie, de opzet van een marktbewerkingsplan, of bij het vinden van strategische partners, nieuwe markten en geïnteresseerde klanten. Een concrete marktanalyse is standaard het vertrekpunt. Zo weten we over welke schaalgrootte we praten en waar we naartoe kunnen werken.

Wat past bij u?

Graag ondersteunen we in het hele proces van ontwikkelen van visie en strategie, tot planning van de acties en coaching van het team voor de uitvoering van uw business plan. Maar een gedeelte van dit proces kan ook. We werken samen op de manier die past bij uw organisatie, doelen en budget. Dit kan bijvoorbeeld op consultancy basis, op projectbasis of in de vorm van workshops, trainingen en lezingen.

 

Business development en strategische planning

Food Drink Experience helpt bedrijven en organisaties in food en agri bij het ontwikkelen van hun activiteiten, uitbouw van kansrijke innovaties of nieuwe concepten.


meer informatie

Partnerships, matchmaking en sales

Het blijft wat ons betreft niet bij een plan. We brengen potentiële strategische partners in kaart en leggen de contacten. We treden graag op als matchmaker tussen verschillende partijen om succesvolle samenwerking tot stand te brengen.


meer informatie

Communicatie

We geven uw product, dienst of bedrijf graag een boost met effectieve en resultaatgerichte marketing. Vanuit een helder marktbewerkingsplan vertalen we uw kracht, uw marktkansen en doelen naar kansrijke foodconcepten.


meer informatie

Workshop, training, gastspreker

Met veel plezier organiseren we inspirerende bijeenkomsten zoals een kennis-update van de food markt met actuele cijfers en inzichten. Of profiteer met uw organisatie van onze opgedane ervaringen in een gastcollege.


meer informatie